skip to Main Content

Ny canadisk lovgivning skal fremme fordele for lokalsamfundet i infrastrukturprojekter

Delstaten Ontario i Canada har netop vedtaget ny lovgivning, der skal være med til at fremme fordele for lokalsamfund i forbindelse med infrastrukturprojekter.

En stor koalition af lokalsamfundet partnere har været fortalere for, at de såkaldte “Community Benefit Agreements” (CBAs), som på dansk kunne kaldes kalde ”aftaler om fordele for lokalsamfundet”, der kan indgå i “Bill 6: Infrastructure for Jobs and Prosperity Act” lovforslaget.
Det skyldes først og fremmest at CBAs støtter lokalsamfund ved at skabe arbejdspladser og uddannelsesmuligheder, støtte socialøkonomiske virksomheder og andre lokalsamfundsaktiviteter.
CBAs kan således være med til at skabe en række kvalitetsjob muligheder for marginaliserede befolkningsgrupper, herunder unge og nytilkomne, som en del af en store investeringer i infrastruktur.

Vedtagelsen af loven er bl.a. et resultat af et tværsektorielle samarbejde mellem mange lokalsamfundsorganisationer, non-profits, arbejdsgrupper og socialøkonomiske virksomhedsledere.

Selv om de alle er stolte over gennemførelsen af loven, så er gruppen af aktører godt klar over, at det nu bliver vigtigt at finde praktiske måder, hvorpå loven kan implementers.

Læs mere om den nye lovgivning her

Kilde: Ontario Nonprofit Network

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top