skip to Main Content

Vindere af The Big Venture Challenge 2015

The Big Venture Challenge er en landsdækkende konkurrence og et støtteprogram for sociale entreprenører i England.

Programmet startede som et pilotprojekt i 2011. I 2013 blev det oprettet som et 3 årigt program, der skulle støttet ambitiøse iværksættere med at få adgang til hjælp til forretningsudvikling, netværk og match finansiering, hvilket har hjulpet dem med at tiltrække investeringer og skalere deres sociale effekt.

The Big Venture Challenge er finansieret af the Big Lottery Fund, og 2015 bliver det sidste år for programmet.

I sin levetid har The Big Venture Challenge tiltrukket mere end 7,5 millioner pund i investiringer til de sociale iværksættere, der har deltaget i programmet. Samtidig har Big Venture Challenge´s ”match finansiering ” (Når iværksættere har været i stand til selv at skaffe finansiering har BVC givet et tilsvarende beløb) været i stand til at tiltrække 5 millioner pund i risikovillig kapital.
For at være berettiget til at deltage, han man skullet være over 16 år og være stifter af en virksomhed baseret i England.

I alt 40 sociale iværksættere er udnævnt til Big Challenge Award Winners i 2015. De deltager alle i et intensivt 12 måneders program, som er designet til at hjælpe med at rejse ekstern investeringer på mellem 50.000 og 250.000 pund.

Man kan læse mere om vinderne af The Big Venture Challenge 2015 på Unltd´s hjemmeside.

Her kan man få en spændende overordnet indsigt i virksomhedernes ”elevatortale”, forandringsteori, omsætning og de investeringer, de har været i stand til at tiltrække: Klik her! 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top