skip to Main Content

Tansition World

Transition World er en ny bæredygtighedsorganisation og platform, hvis formål er bringe forandringsagenter sammen og komme med bud på løsningsforslag på nogle af menneskets største udfordringer.

Organisationen har fået fine ord med på vejen af professor ved Aarhus Universitet Steen Hildebrandt i et blogindlæg i Mandag Morgen. Han tror på at tiden er moden til ændringer i vores adfærd.

Den 16.-17. maj afholder organisationen sin store opstartskonference i Helsingør med titlen ”En global renæssance – Velstand for alle”
Her er der bl.a. oplæg af Jem Bendell, grundlægger af Institute for Sustainable Leadership i England, Hazel Henderson, grundlægger af Ethical Markets i USA og Jennifer Gidley, præsident for The World Futures Studies Federation i Australien.
Transition world ønsker samle internationale organisationer, civilsamfundsgrupper, virksomheder og offentlige institutioner, som er rede til øge muligheden for at skabe en reel og bæredygtig overgang mod en mere human, ligeværdig og blomstrende verden.

Organisationen arbejder på tre forskellige niveauer samtidig for at skabe:

1. Personlig transformation – et ny verdensbillede, der anerkender vores grundlæggende forbundenhed og indbyrdes afhængighed og Fremmer opblomstringen af livet på planeten Jorden i alle dens storslåede former.

2. Lokal forvandling – hvordan succesfulde, lokale bæredygtighed projekter i lille skala og nye teknologier, der er under udvikling kan gøres til succesfulde mainstream initiativer.

3. Global transformation – at katalysere stærke og bæredygtige partnerskaber blandt mennesker, fællesskaber, regeringer, NGO’er og virksomheder på globalt plan.

Transition World’s medlemsorganisationer er enige om, at vi er nødt til at slutte os sammen, kommunikere og samarbejde for at dele ideer og ressourcer, hvis vi skal få succes i forhold til at samskabe levedygtige, langsigtede og brugbare løsninger.

Læs mere: Klik her!

Transition World facebookside

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top