skip to Main Content

Temadag om Socialøkonomiske virksomheder i Nyborg

Nyborg Jobcenter inviterer til inspirationsarrangement om socialøkonomiske virksomheder fredag den 19. juni på Nyborg Rådhus.

Nyborg Jobcenter vil gerne bidrage til at forbedre rammerne for etablering og udvikling af bæredygtige socialøkonomiske virksomheder i kommunen. Målet er at skabe arbejdspladser til udsatte borgere indenfor rammen af socialøkonomiske virksomheder. Midlet er fokus på styrkelsen af og samarbejdet om etablering og udvikling af disse typer virksomheder.

Derfor inviterer Jobcentret til et inspirationsarrangement, hvor formålet er, at udbrede kendskabet til rammebetingelserne for samarbejdet med og etablering af socialøkonomiske virksomheder.
Det er en unik mulighed for at skabe netværk og udveksle erfaringer med andre, som har erfaring og interesse i socialøkonomiske virksomheder.

Arrangementet henvender sig til alle, der kan spille en rolle i at udvikle socialøkonomiske virksomheder til gavn for dem selv, udsatte borgere, folkesundheden og miljøet. Der vil være repræsentanter fra bl.a. eksisterende socialøkonomiske virksomheder, en virksomhed der deltager i Den sociale Kapital Fonds Vækstprogram, iværksættere, foreninger, lokale virksomheder, Nyborg Jobcenter m. fl.

Program

09.00-09.15 Velkomst v/ Byrådsmedlem Vibeke Ejlertsen
09.15-10.00 ”Socialøkonomiske virksomheder – hvem er de, hvad kan de og hvordan kommer vi i gang lokalt?” v/ Uffe Lembo & Kathrine Schmidt Jensen, Vækstcenter for socialøkonomiske virksomheder
10.00-10.15 Pause
10.15-10.45 ”Strikhistorien” – en del af SocialStartUp programmet v/ Lise-Lotte Jensen
10.45-11.15 ”Cafe´ Kaffegal” – Både business og bæredygtighed v/ Brian Sørensen
11.15-11.45 ”Buddhabikes”- En socialøkonomisk succes v/ Simon Søndergaard
11.45-12.00 Spørgsmål og tak for i dag
12.00-13.00 Networking og mulighed for at tale med oplægsholderne og Nyborg Jobcenter

Der vil være morgenbrød, kaffe/te og vand.

Man kan tilmelde sig arrangementet hos projektleder Jane Nordtorp Weis Tlf.: 2482 5419 Mail: jnw@nyborg.dk senest den 10. juni 2015

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top