skip to Main Content

OuiShare

QuiShare er et globalt fællesskab og en tænke- og ”handle-tank”, hvis mission det er at at opbygge og vedligeholde et samarbejdende samfund ved at forbinde mennesker, organisationer og ideer omkring retfærdighed, åbenhed og tillid.

Det er QuiShares opfattelse, at økonomiske, politiske og sociale systemer bygget på disse værdier kan løse mange af de udfordringer, som verden står overfor i dag. Og samtidig gøre det muligt for alle at få adgang til de ressourcer og muligheder de behøver for at kunne trives.

OuiShares aktiviteter består bl.a. af at opbygge fælleskaber, producere viden, og være fødselshjælper for projekter omkring fællesskaber og deleøkonomi, ligesom man også støtter også støtter enkeltpersoner og organisationer gennem professionel services og uddannelse.
Organisationen er startet i januar 2012 i Paris, og er nu et førende internationalt initiativ indenfor deleøkonomi området.

QuiShare er organiseret som en non-profit og er hurtigt vokset fra en håndfuld entusiaster til en global bevægelse i et dusin lande i Europa, Latinamerika og Mellemøsten. Organisationens netværk af ekspert ”Connectors” engagerer og involverer hundredevis af medlemmer og bidragydere fra hele verden.
Alt QuiShares arbejde bliver gjort tilgængeligt gennem ”Creative Commons”.

Man kan se mere om, hvordan QuiShare arbejder på deres FAQ side

Community Building
QuiShare forbinder aktiviteter inden for deleøkonomien ved at organisere en lang række af events, lave online dialoger og opbygge meningsfulde relationer mellem iværksættere, græsrodsaktivister og offentlige embedsmænd, forskere og designere m.fl..

QuiShares aktiviteter
• Organiserer jævnlige events i lokale QuiShare Communities over hele verden.
• Organisere større events og konferencer som f.eks. OuiShare Fest (se mere herunder)
• Tilskynder til online dialoggrupper for medlemmer af fællesskabet.

OuiShare Fest 2015
OuiShare Fest er en 3 dages festival om collaborative economy (deleøkonomi), der afholdes d. 20.-22. Maj 2015 ved Cabaret Sauvage i Paris.
Eventen, der er en af de vigtigste i Europa indenfor deleøkonomi området og i år afholdes for 3. gang, samler mere end 1000 deltagere for at udforske fremtiden for bevægelser indenfor collaborative consumption, open source, makers og fablabs, coworking, crowdfunding, alternative økonomier, og horizontal governance.
Til Eventen mødes iværksættere, sociale innovatører, non-profits og virksomhedsleder, græsrodsaktivister og offentligt ansatte for at diskuterer de ændringer ,der sket i vores samfund og verden i denne tid og f.eks. forsøge at finde svar på spørgsmål som: Hvor vil den forandring der sker nu føre os hen? ”Hvilken retning ønsker vi at gå nu? Hvordan kunne et samarbejdende samfund se ud?

Læs mere om QuiShare på: http://ouishare.net

Læs mere om QuiShare Fest 2015 på: http://2015.ouisharefest.com

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top