skip to Main Content

+Acumen

Acumen er en non-profit venture fond, der arbejder for at bekæmpe fattigdom. Siden 2012 Acumen gennem + Acumen tilbudt et stort udbud af online kurser for at opkvalificere ledere i virksomheder der på nye måder arbejder med at bekæmpe fattigdom.

Acumen investerer i disse virksomheder, som bl.a. leverer varer og services indenfor vand, sundhed, bolig, energi, landbrug og uddannelse. Det gør organisationen for at sprede ideér, der kan give ny viden og forståelse og være med til at forandre den måde verden adresserer fattigdom på.

Acumen har indset at det kræver forbundne fællesskaber af globale borgere, og lederskabskompetencer, hvis man skal gøre noget ved de komplekse problemer verden står overfor. Derfor investerer fonden i udvikling af lederskab.

+Acumen er et nyt initiativ startet i 2012 med en vision om at tilbyde tusindvis af spirende ledere rundt omkring i verden med de kompetencer og den moralske fantasi de behøver for mere effektivt at være med til at forandre den måde verden bekæmper fattigdom på.

+Acumen gør Acumen’s arbejde indenfor lederskab og indsigten fra Fondens arbejde på området tilgængeligt for alle. I sommeren 2014 havde mere end 50.000 personer fra mere end 167 lande deltaget i +Acumen´s online kurser.

+Acumen faciliterer også forskellige netværk – lokale afdelinger, alumnenetværk og kursusambassadører som gør det muligt at blive dybere involveret og støtte Acumen´s arbejde og netværksmedlemmerne.

Læs mere på +Acumens kursus-side: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top