skip to Main Content

Kursus om kommunens samarbejde med socialøkonomiske virksomheder

Center for Offentlig Kompetenceudvikling (COK) afholder sammen med Huset Venture et kursus kommunens samarbejde med socialøkonomiske virksomheder.

Kurset skal give en indføring i baggrunden for og ideen med den ny virksomhedsbetegnelse registreret socialøkonomisk virksomhed.

Det skal sætte medarbejdere i kommuner i stand til at se mulighederne for – på tværs af de eksisterende forvaltningsområder – at tænke nye måder at imødegå kommunal opgaveløsning i samarbejde med socialøkonomiske virksomheder ved at tænke dem ind i beskæftigelsesmæssige, økonomiske og demografiske udfordringer.

Kurset indeholder en grundig introduktion til begrebet socialøkonomiske virksomhed samt mulighed for at knytte formen direkte til en kommunal praksis. Der vil også være mulighed for sparring med de andre deltagere og for at arbejde i grupper om kommunale samarbejder med socialøkonomiske virksomheder.

Målgruppen for kurset er et bredt udsnit af kommunale medarbejdere indenfor beskæftigelsesområdet og det sociale område, herunder handicap og socialpsykiatri. Jobkonsulenter, udviklingsmedarbejdere, socialrådgivere, økonomiske konsulenter og ledelse i afdelinger med borgerkontakt. Kommunalpolitikere er også meget velkomne.

Oplægsholdere og undervisere på kurset er:
Kjeld Søndergaard, udviklingschef i Huset Venture og leder af Huset Venture Danmarks Videncenter.
Marianne Dall, udviklingskonsulent ved Huset Venture Danmarks Videncenter.
Lars Raun, direktør for Huset Venture.

Der afholdes kurser:

D. 28. april 2015 i Odense
D. 26. maj 2015 i Aarhus
D. 15. september 2015 i København

Tilmeldingsfristen er den 26. Marts.

Læs mere om kurset: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top