skip to Main Content

Socialøkonomiske virksomheder har mulighed for at ansøge om EU Socialfond´s midler

“Grøn omstilling” er første tema i en ny tematiseret ansøgningsrunde til EU´s Socialfond og EU´s Regionalfond, hvor Socialfondsmidlerne kan være aktuelle for socialøkonomiske virksomheder.

Vækstforum Hovedstaden investerer i den forbindelse op til 70 mio. i grønne projekter, der skal skabe vækst og beskæftigelse i små og mellemstore virksomheder.

Socialfondsprogrammet, der har fået titlen ”Vækst via uddannelse og iværksætteri”, retter sig især mod erhvervsuddannelser og højere uddannelser samt iværksætteri og inklusion.
Et relevant projekt her kan være udvikling af en ”grøn” linje på erhvervsuddannelserne. Eller det kan være ”grøn iværksætterrådgivning”.

I forbindelse med Inklusion via uddannelse og beskæftigelse kan der evt. være mulighed for grønne jobs ift. forbindelse med socialøkonomiske virksomheder.

Ansøgere til Socialfondsprogrammet kan f.eks. være: Erhvervskontorer, kommuner, erhvervsorganisationer, regionale væksthus, NGO’er, virksomheder, uddannelsesorganisationer og altså socialøkonomiske virksomheder .

Ansøgningsrunden til grøn omstilling løber fra 1. oktober 2014 til d. 2. marts 2015.
Der bliver afholdt ”Matchmaking” møde d. 21.januar 2015 på DTU i Lyngby, hvor interesserede virksomheder og potentielle ansøgere får mulighed for at møde hinanden og evt. danne partnerskaber.

Se mere om mødet her

Læs mere: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top