skip to Main Content

10 socialøkonomiske virksomheder er udvalgt til at deltage i Vækstudfordringen

Vækstcenter for Socialøkonomiske Virksomheder har netop udvalgt de 10 socialøkonomiske virksomheder der skal deltage i Vækstudfordringen .

Vækstudfordringen er et forløb, hvor udvalgte socialøkonomiske virksomheder får hjælp til at afklare deres vækstpotentiale og adgang til sparring fra nogle af Danmarks dygtigste erhvervsfolk fra Connect Denmarks netværk, der består af mere end 800 virksomhedsledere, forretningsudviklere og andre specialister i og omkring dansk erhvervsliv.

De 10 udvalgte virksomheder har alle bevist, at de er klar til at vækste og tage imod udfordringen om at blive en større og stærkere socialøkonomisk virksomhed.

De udvalgte virksomheder er:

Ability Valley By CONNIEHANSEN
Running With No Legs
WMAN – Future Technologies
Tiny gardens

ReStainable
SocialGoodStories
WorkSmart
Foreningen Retro
BISTAD
KoFaUM design

De 10 udvalgte virksomheder skal i nærmeste fremtid deltage i en fælles “pitch-træningsdag”, hvor de får mulighed for at teste deres forretningsidé og vækstplan, og få sparring på præsentationen af deres virksomhed.
Med udgangspunkt i erfaringerne fra pitch-træningsdagen får de deltagende virksomheder mulighed for at kvalificere sig til en række aktiviteter, som hjælper deres virksomheder til mere vækst.

Læs mere om Vækstudfordringen her:  Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top