skip to Main Content

Impact Readiness Fund

Den engelske regering stiller gennem Social Investment Business en fond på 1,5 millioner pund til rådighed for at støtte socialøkonomiske virksomheder i at forstå og forbedre deres sociale effekt og være i stand til at anskueliggøre det for eventuelle investorer.

Sociale investorer er interesserede i hvilken effekt virksomheder kan leverer, men det kan være svært at beskrive den sociale effekt man skaber. Mange værdige socialøkonomiske virksomheder forsøger på bedste vis at gøre det, man mangler ofte metoder og ekspertise.
Ideen med Impact Readiness Fund er at give disse virksomheder bedre muligheder for at dokumenterer deres effekt.

Virksomheder kan søge om støtte og opnå tilskud på 15.000 og 150.000 pund til at opbygge en infrastruktur og kompetencer der er nødvendige for at være i stand til at håndtere deres virksomhed, øge deres sociale effekt og tiltrække sociale investeringer/vinde kontrakter.

Læs mere: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top