skip to Main Content

Første regionale ”Pay for succes” program i USA

”Partnering for Family Success Program” er et såkaldt ”Pay for succes” program, der skal genforene plejebørn med omsorgspersoner i stabile og billige boliger i Ohio, USA.

Cuyahoga County (Amt) Ohio, der omfatter det meste af Cleveland, har netop lanceret det første regionale ”Pay for succes” program i USA til hjemløse i Ohaio. (Pay for succes programmer er også kendt under navnet Social Impact Bonds).
”The Partnering for Family Success Program”, som programmet hedder, er også det første er også det første ”Pay for succes”, der kombinerer områderne hjemløshed og børnevelfærd.
Programmet skal levere intensiv behandlingsforløb på 12-15 måneder til 135 familier over en f årig periode for at reducere varigheden at anbringelser af børn uden for hjemmet – børn hvis familier er hjemløse.

”Partnering for Family Success Program” blev annonceret ved det netop afholdte ”Pay for Success Summit”  i i Chicago, som ”White House Office of Social Innovation and Civic Participation” var vært for i samarbejde med Laura and John Arnold Foundation og Nonprofit Finance Fund.

Læs mere om programmet: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top