skip to Main Content

The Social Entrepreneur’s A to Z

The Social Entrepreneur’s A to Z er en ny bog om ledelse af Liam Black, der er tidligere har været direktør i Jamie Oliver’s socialøkonomiske virksomhed Fifteen.

Bogen er skrevet til spirende sociale entreprenører og bidrager med indsigter i successer, fiaskoer og mulige farer ved at drive en socialøkonomisk virksomhed i et livligt A-Z format og har forord af Mohammad Yunus.
Den er fuld af historier, anekdoter, tips og råd, som kan hjælpe ledere gennem den fase med bekymringer, overvejelser angående grundlæggende forretningsregler og mangel på søvn som mange iværksættere sociale og traditionelle oplever.

Liam Blak har 30 års erfaring med at arbejde med nogen af de mest inspirerende ledere fra både den sociale- og traditionelle virksomhedsverden.
Han har været del af den socialøkonomiske sektor de sidste 20 år. Han startede bl.a Liverpool’s iconic Furniture Resource Centre (FRC) i starten af 1990´erne og kom senere til Fifteen for at opbygge et restaurant brand. I 2008 var han medstifter af Wavelength.

Bogen er skrevet for at gøre rede for hans rejse og erfaringer indtil nu og for at inspirere andre.

Bogen kan købes hos Pioneers Post for 15 pund: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top