skip to Main Content

Årets Game Changer 2014 i Danmark

Non-profit organisationen Reach for Change udnævnte i går sin første Game Changer i Danmark. Vinderen blev Pelle Plesner og organisationen ”Fit for Kids”.

Kåringen fandt sted i MTG TVs hus på Amager, hvor en børnejury og en voksenjury hver især skulle bedømme fire fantastiske projekter, som danskerne har stemt i finalen via tv3.dk/reachforchange – hver finalist præsenterede sit projekt for både børn og voksne på skift, før juryerne voterede.

Vinderen ”Fit for Kids” er en organization, hvor frivillige arbejder med at give børn og deres familier et gratis, samlet træningsforløb med også kostvejledning – alt sammen i kampen mod danske børns generelle overvægt og med målet om sundhed for alle. Med udnævnelsen følger både 450.000 kroner til projektet og solid vejledning fra ansatte i MTG-Koncernen i Danmark.

Pelle Plesner er utroligt glad og stolt på vegne af Fit For Kids, og glæder sig over en fantastisk mulighed for at bygge en endnu stærkere organisation, så Fit For Kids kan kæmpe for en af de allerstørste udfordringer i vores samfund i dag, nemlig sundhed.
Pelle Plesner udtrykte stor taknemmelighed til Reach for Change, Viasat og TV3 for, at projektet nu kan foldes yderligere ud.

Der er en klar målsætning om, at etablere et Fit For Kids-hold i hver kommune og Pelle Plesner, mener det er muligt inden for de tre år, hvor organisationen har muligheden for at være en del af Reach for Change.

Ifølge Pelle Plesner er det særlige ved Reach for Change netop, at man foruden en økonomisk indsprøjtning også bliver indlemmet i et inkubationsprogram med kompetent sparring og støtte. Det bliver en væsentlig faktor i forhold til at lykkes med at udrulle Fit For Kids-programmet i hver eneste kommune i Danmark, så alle får et gratis børnevægttabstilbud, der er baseret på frivilligt arbejde, og som er videnskabeligt dokumenteret.

Game Changers-prisen er en iværksætterpris, indstiftet af Reach for Change. Målet er at hjælpe nye iværksættere med at få deres gode idéer og projekter ud at leve. Fit for Kids var i finalen oppe mod tre andre iværksætter-projekter med titlerne Stop Mob, The Back to Life Project og Coding Pirates.
Man kan læse mere om alle fire finalister på tv3.dk/reachforchange.

Voksenjuryen bestod af ministeren for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold, Manu Sareen, adm. direktør for MTG TV i Danmark, Kim Poder, adm. direktør for Viasat i Danmark, Peter Mægbæk, adm. direktør for Reach for Change, Sara Damber, Bolette Christensen, CEO for Børnefonden samt Max Andersen, TV3 Sport. Børnejuryen bestod af 14 danske børn mellem 8 og 14 år.

Generelt var det to enige juryer, der fandt frem til vinderen blandt de meget engagerede finalister. Men de to juryer var også enige om, at alle fire projekter reelt fortjente at vinde, men da der skulle findes en vinder, var valget ikke helt så svært alligevel.

Ifølge Juryen er ”Fit for Kids” ikke bare en vinder, der kan gøre en forskel i det små, men et koncept der med præmien kan skaleres til noget meget større.

Juryerne glæder sig meget til at følge Pelle & Fit for Kids og støtte dem på bedste vis. Og heldigvis kan man samtidig love de tre andre finalister, at de også vil modtage hjælp fra MTG TVs ansatte, da deres projekter nok ikke opnåede en økonomisk støtte, men de er alligevel en del af det støtte-program, Reach for Change også tilbyder sine finalister i Game Changers 2014.

Læs mere om Reach for Change: Klik her!

Læs mere om Game Changer: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top