skip to Main Content

2nd European Award for Social Entrepreneurship and Disability

Fundación ONCE lancerer på linje med Social Business Initiative og med støtte fra en række virksomheder og medlemsorganisationer samt EU-Kommissionen “2nd European Award for Social Entrepreneurship and Disability.

Målet med priskonkurrencen er at identificere og fremme sociale entreprenørskabs projekter og bidrage til at give mennesker med handicap en ledende rolle i den nye europæiske model for bæredygtig økonomisk vækst på linje med initiativer som “Europe 2020” strategien og “Social Investment Package“.

Mennesker med handicap udgør i Europa ca 16% af befolkningen og er en ressource i forhold til talent og kompetencer. Gruppen er interessant i forhold til at støtte initiativer, som skaber samfundsmæssig værdi.

Ansøgninger til konkurrencen kan indsendes fra d. 28. oktober til d. 12. december 2014.

Vinderprojektet modtager 11.000 euro.

Ved første udgave af konkurrencen sidste år deltog i alt 44 projekter fra 12 europæiske lande.

Læs mere om konkurrencen: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top