skip to Main Content

Social Enterprise Unraveled

Social Enterprise Unraveled er en ny bog af Mark Hillen og Willemijn Verloop, der er de to stiftere af paraplyforeningen for de socialøkonomiske virksomheder i Holland, Social Enterprise NL.

Willemijn Verloop er stifter af den internationale humanitære organisation War Child. En organisation som han var direktør for i 15. Mark Hillen har været administrerende direktør ved Accenture, der er verdens største forretningskonsulentfirma.

I bogen giver Mark Hillen og Willemijn Verloop et inspirerende billede af socialøkonomiske virksomheder, hvad er det og hvad er det ikke, hvordan fungere de, og hvilke udfordringer har de.

Bogen indeholder en lang række eksempler fra Holland. Den er let læst og relevant for alle interesseret i socialt inspirerende og den voksende effekt det har på samfundet som helhed.

Konkret beskriver ”Social Enterprise Unraveled” 23 eksempler på best practice fra den hollandske socialøkonomiske sektor f.eks.Taxi ElectricTexelEnergie og Fairphone .

Social Enterprise Unraveled er en oversættelse af den hollandske bog”‘Verbeter de Wereld, Begin een Bedrijf” (November 2013)

Bogen kan købes hos Amazon.com: Klik her!

Kilde: Euclid

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top