skip to Main Content

Socialøkonomiske Årspris 2014

D. 28. oktober 2014 uddeles den Socialøkonomiske Årspris for femte gang til en socialøkonomisk virksomhed, som har særligt fokus på at opbygge partnerskaber med ordinære virksomheder, andre socialøkonomiske virksomheder, kommuner og civilsamfundet.

Prisen, der blev uddelt for førstegang i 2010, består af en check på 100.000 kr., en statuette samt rådgivning i virksomhedsudvikling, sker i et samarbejde mellem Trygfonden og Fonden for Socialøkonomi.

Socialøkonomiske iværksættere, entreprenører og virksomheder opfordres til at søge om at blive nominerede til årsprisen.

De fire tidligere modtagere af Årsprisen er:

· Baisikeli
· Allehånde Køkken
· Skovsgård Hotel
· Bybi

Ifølge Gurli Martinussen, direktør i Trygfonden og formand for årets dommerkomite, vil man med prisen gerne anerkende de mange mennesker, som hver dag arbejder benhårdt ude omkring i virksomhederne på at drive forretning med et socialt sigte. Samtidig håber man også at kunne inspirere andre til at få øjnene op for mulighederne som social iværksætter, virksomhed og organisation.

Årsprisen uddeles på Socialøkonomisk konference, 28. oktober 2014, på AFUK (Akademiet for Utæmmet Kreativitet), Enghavevej 82B, 2450 Kbh. SV.

Tilmelding til konferencen vi være mulig fra 1. juli 2014, hvor der også vil foreligge et rammeprogram.

Yderligere oplysninger hos:

Anne Worning på telefon 33 55 77 57 eller email aw@kooperationen.dk
Kristina Eriksen på telefon 33 55 77 47 eller email ke@kooperationen.dk

Læs mere og hent indstillingsskema: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top