skip to Main Content

Buy Social Directory

Buy Social Directory” er en database, som indeholder oplysninger om varer og serviceydelser fra 10.000
socialøkonomiske virksomheder i England. Databasen blev lanceret d. 4. juni i London.

Buy Social Directory er et samarbejde mellem Aspire Group, Cabinet Office, City of London Corporation og Social Enterprise UK (SEUK).
Sitet skal inspirere det offentlige og private virksomheder til at lægge flere indkøb hos socialøkonomiske virksomheder. På den måde er de med til at øge deres sociale effekt på det omliggende samfund.

Det er gratis for både købere og socialøkonomiske virksomheder at bruge sitet, og interesserede kan søge på sitet vha. keywords, geografisk eller vha. CPV koder, som er en internationalt anerkendt indkøbsklasifikation, der er bredt anerkendt over hele den offentlige sektor.

Databasen er den største af sin art i England, og er designet til at booste aktiviteter omkring sociale indkøb, ved også at tilbyde undervisnings- og vejledningsmateriale til socialøkonomiske virksomheder i forhold til , hvordan de kommer ind i leverandør-kæderne, ligesom der også er case studier om succesfulde leverandør relationer.

Minister for civilsamfundet, Nick Hurd, var sammen med nøglepersoner fra indkøbsindustrien fra den offentlige, private og frivillige sektor med til at lancere “Buy Social Directory” ved en begivenhed i Guildhall, London d. 4. juni 2014.

Fremadrettet er der planer om at fortsætte udviklingen af Buy Social Directory til en decideret indkøbsportal, som kan understøtte elektroniske forespørgsler fra udbydere. Feedback fra brugere skal bruges til at forbedre sitet og sikre, at det opfylder både købere og socialøkonomiske virksomheders behov.

I dansk sammenhæng driver Media Now en lignende portal for socialøkonomiske virksomheder i Køb Socialt DK
Der er pt. ca. 60 socialøkonomiske virksomheder registreret på portalen.
(Media Now er en københavns socialøkonomiske virksomhed indenfor webudvikling, brugervenlighed og grafisk design.)

Læs mere: Klik her!

 

Besøg “Buy Social Directory”: Klik her!

 

Kilde: Social Enterprise UK

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top