skip to Main Content

Leading Lives

Leading Lives er en nonprofit virksomhed i Suffolk i England, som yder højkvalitets hjælp og støtte til mennesker med indlæringsvanskeligheder.

Leading Lives hjælper og støtter på den måde mennesker med fysiske problemstillinger, autisme, ældre mennesker og unge mennesker i familiepleje i at leve et fuldt og aktivt liv.

Leading Lives er udviklet fra en eksisterende lokal myndighedsservice, og fungerer som en strategisk partner for byrådet i Suffolk (Suffolk County Council). Initiativet drives som en socialøkonomisk virksomhed, og har som sådan en høj grad af involvering af medarbejderne.

Missionen med virksomhedens arbejde er at sikre værdighed og respekt for kunderne. Der lyttes til kunderne, og man er meget fleksibel i forhold til at opfylde deres behov og at respondere på, hvordan de ønsker støtte og hjælp. Kunderne er i centrum for alle aktiviteter.

Leading Lives arbejder med mennekser så de får mest muligt ud af de ressourcer og midler de har, samtidig med at man yder en service der er til at betale og, hvor kunderne får fuld valuta for pengene.

Virksomhedens aktiviteter bygger på at alle mennesker har ret til at gøre fremskridt i tilværelsen, opleve nye muligheder og tilegne sig nye kompetencer.
Samtidig mener Leading Lives, at alle har ret til at få nye venner, former relationer og gifte sig, hvis det er det man gerne vil, og man arbejder målrettet på at sikre, at alle inkluderes i deres lokalsamfund, behandles ligeværdigt og føler sig trykke.

Leading Lives tilbyder forskellige services.

“Supported Living” er en ydelse som skal støtte mennesker i at kunne leve det liv de ønsker i et hjem efter eget valg. Der kan være tale om få timers støtte og hjælp eller 24 timers hjælp, så alle behov dækkes.

“Community Support” er en ydelse, der adressere (Assess) menneskers behov arbejder med dem for at udvikle og bevarer de kompetencer, de har brug for at kunne leve et så uafhængigt liv som muligt. Det omfatter bl.a. at hjæpe mennesker i krisesituationer.

“Short Breaks” er en ydelse, hvor der tilbydes korte ophold og ferier med støtte og hjælp, der kan gøre det muligt for familieplejere at få en tiltrængt pause fra deres omsorgsrolle.
Dette tilbud kan også tilbydes med kortvarsel til

Læs mere om Leading Lives: Klik er!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top