skip to Main Content

Glad Zoo

Lørdag d. 26. marts åbnede Glad Fonden endnu en virksomhed med inklusion som drivkraft. Glad Zoo er et formidlingscenter i Lintrup nordøst for Ribe med omdrejningspunkt i zoo-parken.

I Glad Zoo er den personlige formidling af viden om dyrene højt prioriteret. Noget som parken høster stor anerkendelse for, og som bidrager til helt unikke oplevelser for publikum.
Glad Zoo er ejet af Glad  (Se www.gladfonden.dk) som også driver socialøkonomiske virksomheder indenfor medier, design, teater, køkken og uddannelse. Alle virksomheder er baseret på et tæt samarbejde mellem mennesker med og uden handicap.

Gennem et samarbejde med Glad Fagskole i Esbjerg – og snart også Aabenraa – indgår Glad Zoo i uddannelsen af unge på den særlig tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU). Der er aktuelt en dyrepasserlinje, hestepasserlinje og gartnerlinje. Glad Zoo bidrager til uddannelserne gennem praktik- og læringsforløb og om muligt efterfølgende beskæftigelse i parken eller hos samarbejdspartnere.
Glad Zoo er åben frem til 30. oktober

Læs mere om Glad Zoo: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top