skip to Main Content

Fra traditionel entreprenør til social entreprenør

Læs Allen White fra Tellus Institutes interview med brasilianske Oded Grajew, som har været succesfuld traditionel iværksætter, men i dag arbejder mere betragter sig som social iværksætter. Grajew er medstifter af World Social forum.

På sin rejse fra succesfuld traditionel til social entreprenør har, Oded Grajew gennem de sidste 30 år spillet en afgørende rolle i forhold til at forme virksomheder i og udenfor Brasilien og at skabe civilsamfundsinnovationer.

Allen White fra Tellus Institute har interviewet ham til onlineplatformen The Great Transition Initiative om hans transformation og om arbejdet med World Social Forum.

Om med Grajew
Oded Grajew medstifter af World Social Forum, tidligere leder the Ethos Institute for Business and Social Responsibility, og overordnet koordinator for the Program on Sustainable Cities i Brasilien. Som traditionel iværksætter og forretningsmand har han bl.a. grundlagt en legetøjsvirksomhed og været formand for the Brazilian Association of Toy-Makers (1986-1992), the Latin American Federation of Toy-Makers (1990-1992) og the Association of Businessmen for Citizenship (1995-1998). Han har grundlagt the Abrinq Foundation for Children’s Rights in 1990 og desuden fungeret som specialrådgiver for tidligere præsident Lula da Silva.

Om The Great Transition Initiative
The Great Transition Initiative er et online forum for ideer og internationalt netværk for kritisk udforskning af koncepter, streategier og visioner for en overgang til en bæredygtig fremtid. Platformen søger at opbygge et stort netværk af tænkere og praktikere, der kan skabe offentlig opmærksomhed på vores muligheder og i forhold til de store udfordringer vi står overfor. Muligheder der kan bidrage til nye former for praksis.
Læs mere om Great Transition Initiative: Klik her!

Læs hele intervieviewet med Oded Grajew: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top