skip to Main Content

Barometer for socialt entreprenørskab 2014

Tænketanken Convergences har netop udgivet sit 2014 Barometer of Social Entrepreneurship i samarbejde med KPMG, Ashoka og Mouves (“Le Mouvement des Entrepreneurs Sociaux” i Frankrig).

Barometeret, der kommer en gang om året,  stiller skarpt på de eksempler på økonomisk bæredygtige innovationer, som sociale entreprenører står for både i udviklings- og i udviklede lande.

Om Convergences 2015
Convergences 2015 blev lanceret i 2008 og er den første europæiske tænketank som sigter mod at opbygge konvergens mellem offentlige, private og solidaritits-baserede aktører for at fremme FN´s Millennium development goals (Mdgs) og dermed være med til at udrydde fattigdom og avsavn i både udviklede- og udviklingslande.

Convergences 2015 har samlet mere end 200 organisationer i sit basisnetværk, som er med til at arbejde med udfordringer forbundet med partnerskaber på tværs af sektorer, international samarbejde, mikrofinans, socialt entreprenørskab og bæredygtig udvikling.

Se mere på www.convergences2015.org

Convergences organiserer et årligt World Forum. Det afholdes i år for syvende gang i Paris fra d. 8.-10. september 2014.
Læs mere om 7th Convergences World Forum her

Se 2014 Barometer of Social Entrepreneurship (på fransk – engelsk version kommer til maj 2014): Klik her!

Tidligere udgaver af Barometeret (på engelsk) kan ses her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top