skip to Main Content

Fundamentet

Fundamentet er en ny organisation for socialt udsatte af enhver art. Organisationen, der får base i Aarhus, lanceres d. 1. april 2014.

Fundamentet

Den nye organisation Fundamentet skal samtidig fungere som en paraply-organisation for Sociale Initiativer, og også være hjemsted for Lykke-Fonden.
Fundamentet er ligeledes en social kampagne-udvikler med speciale i presse, events, fundraising, webdesign og tilstedeværelse på sociale medier. Altid med socialt udsatte for øje, hvadenten der er tale om hjemløse, flygtninge, trafficking-ofre, udsatte børn, etc.

Organisationen drives efter en lang række bæredygtige principper og donerer årligt halvdelen af overskuddet til velgørende formål igennem Lykke-fonden.

Fundamentet ønsker at udvikle løsningsmodeller på sociale problemstillinger med henblik på at hjælpe eksempelvis hjemløse, flygtninge, trafficking-ofre, psykisk syge, gældsplagede borgere eller udsatte børn.
Samtidig arbejder organisationen med miljø-mæssige udfordringer og andre problemstillinger. Det sker både igennem egne initiativer, og gennem opbakning af andres projekter, som Fundamentet tilbyder tag over hovedet, fundraising-assistance og samarbejdsaftaler.
Det er samtidig tanken at organisationen skal tilbyde effektive kampagner for kommuner, virksomheder og NGO´er, ligesom organisationen også kan hyres ind som ansvarlige for fundraising, events, støtte-koncerter og kampagner på sociale medier.

Fundamentet arbejder med begreberne “social-kultur” og “social-lobbyisme” som organisationen selv har udviklet og vil arbejde for at få implementeret i det danske samfund.

Personen bag
Steffen Rasmussen, der er stifter af organisationen, betegner sig selv som social iværksætter. Han har været selvstændig i en årrække med virksomheden “Strange Ears” og har været nomineret til “Årets unge håb 2010” af Ivækst.dk. Steffen har også været kampagneleder ved “Verdens Skove” og arrangeret flere hundrede koncerter og events i Aarhus. Han har desuden skrevet bøgerne Kulturel Iværksætter og Det
Levende Samfund.
I sit arbejde med Fundamentet operere Steffen Rasmussen ud fra den sen-stoicistiske filosofi, med udgangspunkt hos især Marcus Aurelius.
Tanker fra Marcus Aurelius bog “Selvbetragtninger” inddrages i høj grad i
projekter, arbejdsplads, dagligdag og grundtanke

Læs mere om Steffen Rasmussen her!

Læs mere om FUNDAMENTET: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top