skip to Main Content

Blue Wings: Wings for Changemakers

Det japanske luftfartsselskab All Nippon Airways (ANA) lancerer sammen med Ashoka en interaktiv webkampagne om social forandring, for at støtte 5 Ashoka Fellows arbejde og for at skabe social forandring.

Ashoka, der er verdens ledende organisation for sociale entreprenører og All Nippon Airways, der er Japans største luftfartsselskab er gået sammen om at introducere et samarbejdsinitiativ med titlen “Blue Wings: Wings for Changemakers” .

Kernen i kampagnen er en interaktiv webside http://wingsforchangemakers.com, som fortæller historier om 5 udvalgte sociale entreprenører, alle Ashoka Fellows og deres respektive organisation.

Kampagnen løber gennem de næste 6 måneder. Og her vil All Nippon Airways sørge for gratis flyrejser til Ashoka medarbejdere og til de 5 Ashoka Fellows. Hvergang publikum stemmer (når man trykker på “Vote” ) på en af de 5 Fellows vil All Nippon Airways donerer 50 dollars til den respektive organisationen. Og hvis man som rejsende med All Nippon Airways booker sin flybillet (når man trykker på “Fly”) gennem Blue Wings kampagnens side vil All Nippon Airways donerer 1% af billetprisen til den af de 5 Ashoka Fellows organisation, som passageren selv ønsker at støtte.

Endelig kan man på siden også dele sin historie om, hvad det betyder at være forandringsagent (når man trykker på “Share”).

Siden giver på den måde brugere mulighed for at øge bevidstheden om sociale entreprenører og deres arbejde, for at støtte en konkret sag og for at gøre deers flyrejse mere meningsfyldt. Siden giver ligeledes mulighed for at man kan engagere sig med den sociale entreprenør, man vælger at støtte direkte.

Kampagnen er et godt eksempel på, hvordan erhvervsliv og netværksorganisationer for sociale iværksættere kan forene deres kræfter og kompetencer og skabe social forandring til alles fælles bedste.

Læs mere og deltag i “Blue Wings: Wings for Changemakers”: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top