skip to Main Content

Hvordan etableres en socialøkonomisk virksomhed?

Helt eksklusivt tilbyder den sociale serie-iværksætter, Brian Sørensen, nu alle interesserede i at være med ’på en kigger’ når han skaber en helt ny socialøkonomisk virksomhed fra bunden og på kun 5-6 uger.

I Danmark har der aldrig været så stor fokus på socialøkonomiske virksomheder, som lige nu, og flere og flere er interesseret i at kaste sig ud i det sociale iværksætteri. Men præcis hvordan, detalje for detalje, bærer man sig lige ad?

Brian Sørensen står til dagligt i spidsen for den socialøkonomiske forening ChangeMakers, som er sat i verden for at forbedre vilkårene for mennesker med en psykisk sårbarhed og særligt ved at skabe jobs på særlige vilkår.

Foreningen leverer pæne omsætninger hvert år via driften af de to socialøkonomiske virksomheder Café Kaffegal og foreningens lille socialøkonomiske væksthus, Social Business House, der i 2013 har solgt en lang række foredrag og konsulentydelser indenfor det socialøkonomiske felt, og hvor hver en krone er blevet geninvesteret i virksomhedernes sociale missioner.

Følg løbende med i skabelsen af ØKOgal
ChangeMakers’ 3. socialøkonomiske virksomhed kommer til at hedde ØKOgal og bliver en socialøkonomisk søstervirksomhed til Café Kaffegal.

ØKOgals mål er at blive Aarhus’ førende leverandør af økologiske madoplevelser til hverdag og til fest.
Den nye socialøkonomiske virksomhed etableres i FO-Byen og i et tæt og stærkt samarbejde mellem ChangeMakers og FO Aarhus.

Første fase er at åbne en økologisk kantine i lokalerne i Vester Allé 8A i Aarhus og til gavn for de tusindvis af mennesker, der gæster FO-Byen hver uge.

Trin 2 og 3 er henholdsvis at blive Aarhus’ førende leverandør af økologisk mad til selskab og fest (bryllup, barnedåb, konfirmation m.v.) og førende inden for levering af økologiske firmafrokostordninger.

ØKOgals nye lokaler i FO-huset
ØKOgals nye lokaler i FO-Huset Vester Allé 8A i Aarhus

ALLE med en facebookprofil kan løbende, helt råt og ucensureret, følge skabelsen af ØKOgal fra idé til handling, på nedenstående link og hvis man ’Synes godt om’ ØKOgal

Besøg ØKOgals facebookside: Klik her! 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top