skip to Main Content

England lancere sin første Local Impact Fund

The Social Investment Business and Social Enterprise North West har d. 23. januar 2014 lanceret Englands første Local Impact Fund  i
Liverpool.

Der er store forventninger til Local Impact Funds, som er et innovativt finansielt produkt, som skal fremme positiv social effekt).
Man regner med at disse kan at kanalisere mere end 100 millioner pund til velgørende organisationer og socialøkonomiske virksomheder, som opfylder lokale behov.

Den 2 millioner store Liverpool City Region Impact Fund, tilbyder forretningssupport og lån uden kaution på op til 250.000 pund for at hjælpe dem med at opskalere den effekt de har på deres lokalsamfund.

The Social Investment Business, der er en af Englands ledende sociale investorer, har udviklet, Local Impact Fund som et finansielt produkt. Det er designet til at hjælpe med at opdyrke bæredygtige lokale sociale økonomier over alt i verden.
For øjeblikket har yderligere ti regioner og byer i England fra Devon til Cumbrien planer om at lancere deres egen Local Impact Funds.

Læs mere: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top