skip to Main Content

England laver landsdækkende katalog over socialøkonomiske virksomheder

Social Enterprise UK arbejder i øjeblikket sammen med the City of London Corporation, the Cabinet Office (Premierministerens ministerium) og Aspire Group for at opbygge et centralt katalog over socialøkonomiske virksomheder. Man starter med virksomheder i Londonområdet.

Målet med projektet er at gøre det nemmere for indkøbere i både den offentlige og private sektor at købe varer og ydelser fra socialøkonomiske virksomheder.

Projektet, der er det største af sin art i England, er netop ved at indlede arbejdet ved samordne og rense data. Det er tanken at socialøkonomiske virksomheder skal kontaktes telefonisk af dataindsamlingsteamet i februar måned for at sikre korrekte oplysninger til kataloget.
Social Enterprise UK har i øvrigt opfordret socialøkonomiske virksomheder til at tage sig tid til at sikre, at de for oplyst de nødvendige oplysninger til databasen – så den bliver så effektivt et arbejdsredskab som muligt, når den senere på året lanceres.

Hvis man har sprøgsmål til projektet, kan man sende en email til: business@socialenterprise.org.uk

I dansk sammenhæng har markedsføringsportalen for socialøkonomiske virksomheder “Køb socialt”  registreret ca. 60 virksomheder og deres produkter og ydelser.

Læs om Social Enterprise UK´s Buy Social campaign: Klik her!

Kilde: Social Enterprise UK

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top