skip to Main Content

Socialøkonomisk gobelin

Thomsen Business information har udarbejdet en Gobelinen til undervisning i socialøkonomisk virksomhed på VIA University. Gobelinen giver at helhedsbillede af den komplekse verden, en socialøkonomisk iværksætter skal arbejde i.

En gobelin er et vævet billedtæppe, der fortæller en historie.
Denne gobelin er en fortælling om en socialøkonomisk iværksætters univers.

De mest kendt gobeliner hænger på Christiansborg og er udtænkt at Dronning Margrete og kunstneren Bjørn Nørgaard. Over 17 gobeliner illustreres 1.000 års dansk historie.

Denne gobelin – som endnu ikke er vævet – forholder sig kun til det socialøkonomiske univers.
For at blive en dygtig socialøkonomisk iværksætter, skal man have forståelse, viden, erfaring og tæft til at begå sig på mange niveauer i det danske samfund.
Den socialøkonomiske gobelin viser, hvad man på et eller andet niveau skal forholde sig til.

Som underviser kan man bruge bruge gobelin til at perspektivere og til at sætte spot på specifikke områder, som man vil undervist i.

Som socialøkonomisk iværksætter kan man bruge gobelinen til at få overblik over alt det, man ikke ved endnu og som inspiration til innovation i virksomheden.

Brug gobelin aktivt
Download gobelinen og brug den i undervisningen eller hæng den på vægen i jeres socialøkonomiske virksomhed. Her kan venner, medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer se kompleksiteten i den virksomhed, de engagerer sig i.

Forstår man kompleksiteten og helheden i det man arbejder med, bliver det nemmere at træffe gode beslutninger, der styrker virksomheden.

Læs mere og download gobelinen: Klik her!

Socialøkonomisk gobelin

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top