skip to Main Content

Project Repat

Project Repat  er en spændende socialøkonomisk virksomhed i Boston USA, som syr brugte t-shirts om til andre produkter.

Project Repat startede oprindelig som en ide om at genbruge brugte t-shirts for at reducere påvirkningen på miljøet.Alene i USA sælges årligt 2 milliarder t-shirts, og mange af dem lander på lossepladsen. Og mange af de brugte t-shirts som gives til velgørende foreninger, lander ikke hos de der virkelig har brug for dem.

Nathan Rothstein og Ross Lohr, startede oprindeligt med at få syet de brugte t-shirts til tasker og tørklæder, men salget gik ikke særlig godt. De fandt ud af at mange mennesker har en masse minder knyttet til deres gamle t-shirts og derfor kan have svært ved at skille sig af med dem. Derfor kom de på at folk kunne bestille og købe tæpper af syet af deres egne eller andres t-shirts.
Ideen viste sig at være en stor succes og Project Repat har på lidt over et år rundet 1 million dollars i omsætning.

Project Repat får syet tæpper ud af genbrugte t-shirts hos NuPath, Inc. , der er en non-profit organisation i Woburn, Massachusetts, som beskæftiger mennesker med forskellige former for handicap.
Projektet samarbejder også med Precision Sportswear, der er en lokal manufaktur virksomhed, som er del af en branche, der har haft det svært i de seneste mange år. På den måde er Repat også med til at styrke den lokale beskæftigelse og skaffe jobs til arbejdsløse.
Repat har altså omhyggeligt tænkt på både den sociale og den miljømæssige dimension ind i deres socialøkonomiske virksomhed.

Repat Project er på mange måder en spændende historie om at lære af fejltagelser og at finde et produkt, som kunder vil købe.

Læs hele historien om Nathan Rothstein og Ross Lohr´s erfaringer med at bringe Repat Project fra ide til succes: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top