skip to Main Content

Social innovations for social cohesion

Social innovations for social cohesion

Den engelske organisation Nesta  har netop udgivet rapporten “Social innovations for social cohesion. What welfare politics can learn from them”.

På baggrund af de store udfordringer som samfund, politik og det sociale system står overfor i Europa er der stort fokus på mikro-skala social innovation.
Denne rapport forsøger at se på hvordan Sociale innovationer kan bidrage og hvordan de kan forstås ordentligt. Samtidig forsøger rapporten at se på hvordan man kan sikre positiv interaktion mellem disse former for social innovation og offentlige politiker og reformer.

Rapporten er en del af et EU finansieret internationalt forskningsprojekt “Welfare Innovations at the Local Level in favour of Cohesion” (WILCO), som er lanceret for at finde ud af, hvordan Social Innovation kan hjælpe med at finde bedre håndteringsstrategier både i sig selv og gennem den måde som deres innovative spor tages op på i lokale velfærdssystemer.

Social innovations for social cohesion er baseret på information og erfaringer fra casestudier der involverer social innovation i 21 byer og ti stater over hele Europa.
Forskerne bag rapporten er Adalbert og Benjamin Ewert fra Justus-Liebig-University i Giessen, Tyskland.

Rapporten kan downloades fra scribd.com (man kan logge in med sin facebook-konto): Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top