skip to Main Content

Cornwall udnævnes til Social-Enterprise-Zone

Som en del af Social Enterprise UK´s Social Enterprise Places er Cornwall det første landområde i England, som udnævnes til “Social Enterprise Zone”.

I følge minister for civilsamfundet Nick Hurd er Cornwall berømt for sin natur, det varme klima og sine turistatraktionermen det er også et område som er rig på socialøkonomiske virksomheder og innovation, så det er kun rimeligt at området udnævnes til Englands første “Social Enterprise Zone”.

Der er mellem 450 og 1.000 socialøkonomiske virksomheder i Cornwall, som generere ca 70 millioner pund og skaber ca 13.000 til den lokale økonomi.

Blandt de socialøkonomiske virksomheder der er involverede i Cornwall Social Enterprise Zone er bl.a. Jamie Oliver’s Fifteen Cornwall, Cornwall College, Eden Project, Real Ideas Organisation og the School for Social Entrepreneurs are among the organizations involved.
Social Enterprise UK har siden sommer promoveret hotspots for socialøkonomisk aktivitet gennem “Social Enterprise Places” programmet og her er bl.a. Alston Moor i Cumbria  udnævnt som Englands første “Social Enterprise Town”.

Læs mere: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top