skip to Main Content

Ny hjemmeside til indkøbere i den offentlige sektor

”Den ansvarlige indkøber” er en ny hjemmeside, som skal hjælpe og inspirerer indkøbere i den offentlige sektor til at stille krav om samfundsansvar, f.eks. etiske krav og miljøhensyn til leverandører af produkter og services, som det offentlige efterspørger.

Bag hjemmesiden står Erhvervs- og Vækstministeriet, Miljøministeriet, KL, Danske Regioner, Beskæftigelsesministeriet, Finansministeriet, Cabi og SKI.

Ifølge miljøminister Ida Auken skal det offentlige også være en drivkraft i den grønne omstilling. Jo bedre det offentlige er til at købe grønt ind, jo flere problemer kan vi løse på samme tid. Ida Auken håber, at den nye webportal bliver en stor inspirationskilde for indkøbere, der har brug for viden på hele området.

Se hjemmesiden “Den ansvarlige indkøber” på www.csr-indkob.dk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top