skip to Main Content

The Charity Times Awards til Big Issue

Big Issue Invest (BII) er netop kåret til vinder af 2013 udgaven af The Charity Times Awards, der er den mest fremtræden anerkendelse af best practice i den engelske velgørenheds- og not-for-profit sektor.

BII er en del af The Big Issue Group, der udgiver det store engelske magasin for hjemløse “Big Issue”. BII støtter socialøkonomiske virksomheder og velgørende organisationer, som arbejder med at tackle fattigdom og ulighed. Det gør BII ved at stille lån og investeringer til rådighed, i størrelsesordnen 50.000 til 1 million pund, så disse kan virksomheder vækste.

Siden sin start har BII investeret næsten 20 millioner pund i mere end 160 socialøkonomiske virksomheder, socialøkonomiske virksomheder og almennyttige organisationer.

I 2012 er BII gået sammen med TSELF  for at skabe en af de største engelske financielle virksomheder, som støtter socialøkonomiske virksomheder og velgørende organisationer og derved også styrke indsatsen.

I følge Nigel Kershaw, direktør i BII´s, er baggrunden for BII´s investeringspolitik. at give noget af det overskud bladet BIg Issue akkumulerer tilbage til socialøkonomiske virksomheder som arbejder med hjemløse og dermed være med til at forebygge, at mennesker ender i hjemløshed.

BII får prisen for sin store støtte til den socialøkonomsike virksomheds sektor og den store positive sociale effekt virksomhedens aktiveteter har haft:Mere end 1.7 millioner mennesker er blevet påvirket positivt.
3.200 mennesker har fået bæredygtig beskæftigelse.
Mere end 1.400 mennesker er blevet uddannet gennem BII´s aktiviteter.

BII ledes af sociale entreprenører og erfarende sociale investorer, som har førstehånds erfaringer med at opbygge og drive socialøkonomiske virksomheder, både i gode og mere udfordrende tider. BII er selv organiseret som en socialøkonomisk virksomhed, hvilket er med til at opbygge yderligere troværdighed for dens aktiviteter.

Læs mere om Big Issue Invest: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top