skip to Main Content

Socialøkonomisk Årspris 2013 gik til ByBi

Socialøkonomisk Årspris 2013 gik til ByBi

Det blev den socialøkonomiske virksomhed ByBi fra København, der løb med den Socialøkonomiske Årspris 2013.

Prisen, der er på 100.000 kr. samt pro bono rådgivning fra eksperter på området, blev overagt af social-, børne- og integrationsminister Anette Vilhelmsen ved en konference i Lokomotivværkstedet i København.
ByBi er en socialøkonomisk virksomhed, der har til formål at skabe en bæredygtig honningindustri, som kan bringe nye muligheder for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet og bringe københavnerne i nærkontakt med byens natur. 

 

Virksomheden er startet i 2010 af Oliver Maxwell, og virksomheden og bruger i høj grad partnerskaber til at skaffe ressourcer, kompetencer og en bæredygtig økonomi.

Konferencen for den Socialøkonomisk Årspris 2013 blev åbnet af overborgmester Frank Jensen, der bl.a. fortalte om Københavns Kommunes bestræbelser i forhold til at styrke socialøkonomiske virksomheder.
Dagen bød også på oplæg fra bestyrelsesformand i Center for Socialøkonomi, Christian Bason fra Mindlab, Mads Roke Clausen fra Mødrehjælpen, Jesper Nygård fra Realdania og Peter Nørgaard fra Creative Company.

Læs mere om den Socialøkonomiske Årspris 2013: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top