skip to Main Content

Vision Vestergade

Vision Vestergade er et ambitiøst projekt i Ikast-Brande Kommune. Her vil man samle og innovere den private og kommunale socialøkonomiske indsats, og derved skabe et mere rummeligt arbejdsmarked. Målet er at etablere 100 socialøkonomiske arbejdspladser i kommunen inden udgangen af 2017.

Det er tanken at projektet skal være et tværgående og grænseoverskridende samarbejde mellem institutioner, foreninger og projekter i hele kommunen, og ambitionen er at projektet kan skabe genlyd både i Danmark og i udlandet.

Helt konkret ønsker man at placere et kraftcenter på Vestergade i Ikast – vest for Ikast-Brande Gymnasium. Et center, som kan rumme alt fra gartneri og rideskole over kommunens socialøkonomiskeindsats til foreningsliv, brugercafe, lejrplads, orienteringsbane, skate-bane, værksteder, musik-øvelokaler, natur-aktivitetsbane – kun fantasien og kreativiteten sætter grænser for mulighederne.
Med innovativ tænkning skal der her skabes jobs til medarbejdere, der ikke kan klare sig på almindelige arbejdsvilkår.

Projektet er åbent for alle, som ønsker at tage aktivt del i fællesskabet og skabe nye muligheder på det socialøkonomiske område.
Der er allerede kommet flere interessetilkendegivelser fra foreninger og institutioner, men der er plads til flere i samarbejdet.

Læs mere om projektet: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top