skip to Main Content

IRIS

The Global Impact Investing Network (GIIN) har netop udgivet en guide til IRIS, der er et værktøj, som impact-investorer kan bruge til at måle social, miljømæssig og økonomisk resultater.

IRIS lanceredes i 2008 af Rockefeller Foundation, Acumen Fund, og B Lab. Og i 2009 dannede man non-profit organisationen GIIN, som har til formål at øge omfang og effektivitet af investeringer for social effekt, for at organisationen kunne stå for videreudviklingen af IRIS.
Guiden skal give vejledning i forhold til at navigere i IRIS og præsenterer også case-studier fra organisatoner der har brugt værktøjet.

IRIS værktøjet er et gratis online katalog med mere end 400 kvantitative og kvalitative matrics, der er almindelig brugt i forbindelse med at måle effekt i landbrugs-, energi-, sundheds- og finans sektoren.

Det er et alsidigt værktøj, hvor tanken er at organisationer kan udvælge sig den matrix som passer bedst til dem frem for at skulle vælge en specifik matrics.
For øjeblikket har IRIS 100 registrerede brugere hovedsaglig fonde der arbejder med investeringer for positiv samfundsmæssig effekt.

Læs mere: Klik her!

Se guiden til IRIS: Klik her! 

Kilde: Social Enterprise Buzz

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top