skip to Main Content

EU efterspørger viden om crowdfunding

Kommisær for det indre marked Michel Barnier ønsker at skaffe viden om crowdfunding fra forskellige aktører i EU. Det skal ske gennem et online spørgeskema, der bl.a. skal undersøge, om der er behov for EU initiativer for at understøtte området.

Kommisær Michel Barnier afholdt i juni i år en workshop om crowdfunding og ønsker altså nu at skaffe viden fra aktører i sektoren, som kan belyse fordele og ulemper ved crowdfunding.
EU finder bl.a. crowfunding interessant fordi, der her er en mulig finansieringskilde, der kan afhjælpe den mangel på opstartskapital, som mange opstartsvirksomheder står over for. Det gælder både traditionelle og sociale entreprenører.
EU vil derfor gerne undersøge, om man kan understøtte crowding, så de potentialer der ligger i denne finansieringsform sikres, understøttes og udnyttes bedst muligt, så modellen ikke bare går hen og bliver et forbigående fænomen.

Derfor opfordrer EU nu aktører indenfor området til at dele deres viden i en online spørgeundersøgelse.

Læs mere: Klik her!

Se spørgeskemaundersøgelsen der kører til d. 31. december 2013: Klik her!

Læs mere om et par danske crowdfundinginitiativer:

Booomerang.dk
Dansk crowdfundingplatform som arbejder for at sikre, at talenter og gode idéer ikke bliver overset, og stimulere og støtte talentpuljen inden for iværksætteri, kunst og kultur, så Danmark i fremtiden kan leve af innovation og den gode idé.
Der er mulighed for at oprette et crowdfundingprojekt i kategorien “social innovation”.

BetterNow
BetterNow er en crowdfundingportal, som blev oprettet januar 2011 af to ildsjæle, Martin Bjergegaard og Bent Haugland. Virksomheden arbejder efter en vision om at gøre en forskel for verden sammen med alle andre, så den givende gerning bliver noget alle oplever som en del af deres egen hverdag.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top