skip to Main Content

The Social Entrepreneurs Challenge

Huffington Post og Skoll Foundation har netop lanceret Social Entrepreneurs Challenge, der er et fundraising initiativ for organisationer, som forsøger at løse nogen af verdens mest kritiske problemer.

Konkurrencen hostes af crowdfunding platformen CrowdRise, og den udlodder 250.000 dollars til daglige og ugentlige konkurrencer. 50.000 dollars går til den organisation, som har den mest succesfulde crowdfundingkampagne.
Deltagende nonprofit organisationer, som kan rejse flest penge modtager også penge donationer fra Skoll. Og der er yderligere 750.000 dollars til matchfunding, som fordeles ligeligt mellem deltagende organisationer, som kan opnår et fastlagt beløb i løbet af konkurrencen.

De deltagende sociale entreprenører bekæmper menneskesmugling, arbejder med empowerment af marginaliserede befolkningsgrupper, forbedrer uddannelses mulighederne i udviklingslande samt andre presserende sociale problemer rundt omkring i verden.

Initiativet er det tredje af sin art som The Huffington Post og The Skoll Foundation iværksætter, og den følger JobRaising Challenge, som indbragte mere end 1.2 milioner dollars i donationer til job-fokuserede nonprofit organisationer, og RaiseForWomen Challenge, som indbragte 1 million dollars til initiativer for kvinder.   The Social Entrepreneurs Challenge er kommet hurtigt fra start, og de deltagende sociale entreprenører har på de første rejst 120.000 dollars.

Konkurrencen kører til 22. november 2013.

Læs mere: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top