skip to Main Content

Pris til Deloitte’s Social Innovation Pioneers programme

Deloitte’s Social Innovation Pioneers programme har netop modtaget Premierministerens Big Society Awards 2013 for at støtte socialøkonomiske virksomheder i hele England.

Anerkendelsen kommer samtidig med at at virksomheden har offentliggjort resultaterne af en uafhængig evaluering af sit Social Innovation Pioneers programme. Rapporten der er udfærdiget af Social Enterprise UK, på bestilling af Deloitte, har bedømt programmet som fremragende og fundet at det har betydet en markant vækst for de socialøkonomiske virksomheder, der har deltaget.

Deloitte valgte sidste år 30 socialøkonomiske virksomheder fra hele England, fra forskellige sektorer og med forskellig omsætning. Social Innovation Pioneers programme yder udvalgte “Pioneerer” et intensivt 12 måneders støtteforløb, hvor Deloitte´s kompetencer og ekspertise tilbydes virksomhederne så de kan udvikle deres kerneforretningsområder.

I følge Peter Holbrook, direktør for Social Enterprise UK er titlen på rapporten, “Breaking New Ground” meget sigende i forhold til at beskrive resultatet af Deloitte´s succesfulde engagement med den socialøkonomiske sektor i England.
Der er ikke bare tale om CSR, rent faktisk gør Deloitte det, de er bedst til – bruger deres kompetencer og ekspertise til at være en katalysator for vækst i denne dynamiske sektor.

Rapporten viser at der i gennemsnit over de 12 måneder programmet varede var en stigning i omsætningen på 45% for de deltagende pioneer virksomheder og en stigning på 85% i beskæftigelsen, advarende til 80 fuldtids og 41 deltidsstillinger.
I følge de socialøkonomiske virksomheder selv er der stærke beviser for at programmet hjælper dem med at vokse og at øge deres sociale effekt.
Næsten 9 ud af 10 (86%) bedømmer programmet som fremragende, mens 100% ville anbefale det til deres kolleger.

Væksten på de 45% for virksomheder der har gennemgået programmet overgår den gennemsnitlige vækst for den socialøkonomiske virksomhedssekktor i England, der ligger på på 38% og og er også væsentlig højere end væksten for de almindelige virksomheder i England, der ligger på 29%. growth seen by UK SMEs.

Rapporten viser også at 9 ud af de første 30 socialøkonomiske virksomheder enten har indgået underleverandøraftale eller et partnerskab direkte med Deloitte. Virksomheden forventer at antallet at socialøkonomiske virksomheder, de er underleverandører og yder services for Delloite vil stige år for år og virksomheden opfordrer nu sine egne leverandører til at overveje deres egen sociale effekt.

 

Læs mere og download rapporten: Klik her! 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top