skip to Main Content

Ny bog om erfaringer med unge frivillige i foreningslivet

Center for frivilligt socialt arbejde udgiver d. den 25. september 2013 antologien “Unge Muligheder – en antologi om unge frivilliges muligheder i en ulige ungdomskultur”.

Bogen givet et indtryk af en række vidt forskellige frivillige organisationer og foreninger i Danmark.
Forfatterne til bogens 11 artikler er alle frivillige eller ansatte i foreningslivet og har stor erfaring med unge frivillige inden for kultur, idræt, fritid og frivillig socialt arbejde, og de kommer i artiklerne omkring nytænkning af såvel aktiviteter, rekruttering og frivillignetværk.

De 11 bidrag er indsamlet i samarbejde med Landssekretariatet for Projekt Frivillig og redigeret af Charlotte Juul Thomsen, der er konsulent på Center for frivilligt socialt arbejde.

Unge Muligheder – en antologi om unge frivilliges muligheder i en ulige ungdomskultur er redigeret af Charlotte Juul Thomsen. der er konsulent på Center for frivilligt socialt arbejde.
Udgivelsen af antologien følges op med en række fyraftensmøder, hvor Charlotte Juul Thomsen præsenterer bogen:
I København den 25. september
I Aalborg den 26. september
I Aarhus den 2. oktober
og i Odense den 3. oktober.

Antologien, der er på 128 sider, er gratis og kan bestilles mod betaling af et ekspeditionsgebyr på 55 kroner fra Center for frivilligt socialt arbejde på email. info@frivillighed.dk

Læs mere og tilmeld dig fyraftensmøde: Klik her! 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top