skip to Main Content

Frivillighedschartret offentliggøres d. 1. juli

Efter en længere udarbejdelsesproces, som bl.a. har indeholdt 4 arbejdscamps offentliggøres  det nye Frivillighedschartret d. 1. juli ved et offentliggørelsesarrangement i Social- og Integrationsministeriet.

De fire ministre; social- og integrationsminister Karen Hækkerup, kulturminister Marianne Jelved, minister for sundhed og forebyggelse Astrid Krag og økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager, samt arbejdsgruppen bag chartret vil være til stede ved offentliggørelsesarrangmentet.

Det nye Frivillighedschartret indeholder et sæt retningslinier for samspil mellem det frivillige Danmark/Foreningsdanmark og det offentlige.

Læs mere om charteret og processen med at udforme det: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top