skip to Main Content

Det sociale ensym

Jesper Nygård, direktør for KAB og Københavns overborgmester, Frank Jensen taler i et interview til Danske Kommuner om, hvordan kommune, marked og civilsamfund sammen kan løfte og forny velfærdssamfundet.

Jesper Nygård har tidligere præsenteret ideen om ”det sociale enzym” bl.a. på hjemmesiden www.detsocialeenzym.dk .
”Det sociale enzym” er iflg. Jesper Nygård et vigtigt tandhjul inde i det store samspil mellem marked, civilsamfund og den offentlige sektor og er på den måde tankerne om, hvad der kan gøre os alle til medskabere af velfærd og ikke bare forbrugere af velfærd.

Læs artiklen: Klik her!

Mere om “det sociale enzym” på: www.detsocialeenzym.dk

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top