skip to Main Content

Fellowship for social og bæredygtig innovation 2. runde

Den 22. april starter anden runde af projektet ” Fellowship for social og bæredygtig innovation”, hvor du har mulighed for at være med og pitche din gode idé og blive en del af fellowshippet.
Brænder du for at skabe noget, der er mere end blot en traditionel virksomhed, men som rummer helhedsorienterede løsninger og ikke kun giver profit? Har du lyst til at samarbejde på tværs af sociale og kulturelle skel og arbejde med brugerinvolvering? Tror du, at din ide kunne skabe en positiv forskel i forhold til en af samfundets udfordringer?
Så er det nu, du har chancen for at give din ide luft under vingerne!

Vi udvælger fem vindere, og er du blandt dem, bliver du tilbudt rådgivning, netværk og får stillet en kontorplads til rådighed i fem måneder. Deltagere i konkurrencen kan være projekter og bud på firmaer, som har stort potentiale for at skabe løsninger på sociale eller miljømæssige udfordringer og som kan blive finansielt bæredygtige uden tilskud.
Pitch din projektidé på www.fellowshippet.dk, hvor du også kan se og stemme på de andre projekter, der deltager i konkurrencen, samt de projekter, der tidligere har vundet et forløb hos Fellowshippet.

Fellowship2013

Vinderne udvælges på baggrund af brugerstemmer og dommervotering.
Hver af de fem projektvindere får et individuelt rådgivningsforløb på fem måneder samt medlemskab (inkl. kontorplads) af The HUB Copenhagen; en lokal platform med stærkt internationalt netværk for social og bæredygtig innovation, med et kreativt arbejdsrum og inspirerende events.

Projektet afsluttes med en finale, hvor de fem projekter skal præsenteres for et dommerpanel, der vurderer hvilket projekt, der har størst potentiale.

”Socialt innovative ideer har svært ved at blive ført ud i livet og blive bæredygtige forretningsmodeller, fordi iderigdom ikke altid følges af forretningstalent. I Fellowship kan ideerne få den viden og luft under vingerne, der skal til, for at de forhåbentlig kan lette og gå fra ideudvikling til færdigt produkt”, siger Thorleif Ejdesgaard Jeppesen,
bestyrelsesformand for Foreningen for Social Innovation.

”Når folk med forskellige kompetencer bliver bragt sammen, så opstår der nye måder at løse problemer på. Det er blandt andet det, vi gerne vil opnår ved Fellowship; at lade de gode ideer møde forretningsmodellerne så bæredygtige virksomheder kan vokse ud af de frugtbare møder”, siger Peter Froberg, bestyrelsesformand for The Hub Copenhagen.

Baggrunden for projektet Fellowship er et ønske om at støtte og inspirere til social innovation med et målrettet fokus på at skabe mere livskvalitet og livsudfoldelse for blandt andet socialt udsatte grupper i Danmark.
Fellowship støttes økonomisk gennem Erhvervsstyrelsen.

Læs om projektet og hvordan du deltager: www.fellowshippet.dk

 

Kontakt:
Thorleif Ejdesgaard Jeppesen, Bestyrelsesformand i Foreningen for Social Innovation, telefon: 22 72 38 70

Peter Froberg, Bestyrelsesformand for The Hub Copenhagen, telefon: 61 78 33 91

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top