skip to Main Content

Store firmaer hjælper Socialøkonomiske virksomheder

Business in the Community’s initiative arc er et spændende støtteprogram og samarbejde mellem store virksomheder som BP, Deloitte, Visa Europe og socialøkonomiske virksomheder i London.

Business in the Community’s initiative arc er inspireret af de Olympiske lege i London 2012, og er oprindelig søsat i september 2011. Programmet har til formål at støtte socialøkonomiske virksomheder i London med at vokse og skabe 1000 jobs i Olympic Host Boroughs inden 2015, og yderligere 1000 Vest London i 2016. Det er yderligere planen at programmet kan udvides til at blive et nationalt program i slutningen af 2013.

Arc Programmet støttes af en række store firmaer bl.a. BP, Deloitte og Visa Europe, og arbejder i øjeblikket med mere end 50
socialøkonomiske virksomheder i Øst- og Vest London.

Programmet består af bl.a. professionelle senior forretningsfolks råd og vejledning efter de socialøkonomsike virksomheders behov.
Men også hjælp og rådgivning i forhold til levering af varer og ydelser, vejledning i forhold til social return on investment,
arbejdslokaler stilles til rådighed ligesom man også får adgang til en række sociale investerings organisationer med henblik på finansiering.

Læs mere: Klik her!

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top