skip to Main Content

Ny engelsk portal med støtteværktøjer for socialøkonomiske virksomheder

Social Firms UK har netop lanceret Social Firms InfoMine, en online portal med støtte værktøjer til sociale virksomheder og Work Integration Social Enterprises.

Den engelske organisation Social Firms UK har netop lanceret et online værktøj, som er designet til
at identificere og tilvejebringe de informationer, der er behov for i den sociale virksomheds sektor.

På portalen guides brugeren gennem et omhyggeligt udvalgt sæt af spørgsmål og baseret på besvarelsen genereres en rapport, som er skræddersyet efterbrugerens specifikke behov.
Rapporten anviser adgang til relevante ressourcer, som guides, links til websites, fakta ark, case studier og forskellige andre services – alt samlet på et sted.

Ifølge Social Firms UK CEO Michele Rigby kan Social Firms InfoMine være en væsentlig hjælp for sociale virksomheder i forhold til at finde svar på, hvad man har brug for at vide, og hvor man kan finde informationen. Samtidig fortæller den genererede rapport også hvorfor man har brug for en given information, hvilket nogen gange kan være nok så vigtigt.

Social Firms InfoMine er udviklet som en del af Knowledge Transfer Partnership project , der er et samarbejde mellem Social Firms UK og Middlesex University’s Social Policy Research Centre med støtte fra NOMS CFO  and Remploy .

Selv om Social Firms InfoMine er et værktøj rettet mod engelske sociale virksomheder og Work Integration Social Enterprises, kan der også være inspiration at hente for danske socialøkonomiske virksomheder.

Læs mere: Klik her!

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top