skip to Main Content

2014 Nestlé Prize in Creating Shared Value

Schweiziske Nestlé støtter innovative programmer, sociale forretningsmodeller og socialøkonomiske virksomheder, der arbejder med vand, ernæring eller udvikling i landdistrikter med op til 500.000 CHF, der med pengene får mulighed for at opskalere deres projekt.

Der søges projekter:

Indenfor ernæring: Adgang til fødevarer og ernæring, fødevarersikkerhed, bekæmpelse af underernæring, forbedring af adgang til rent drikkevand, fødevarerteknologi, innovationer indenfor sundhed og ernæring.

Inden for Vand: forbedring af adgang til rent drikkevand, reducere mangel på vand, beskyttelse af vandressourcer,
spildevandshåndtering, bæredygtig brug af vand ved fødevarerproduktion.

Indenfor udvikling i landdistrikter: Udvikling af lokale landbrug, bæredygtig fødevarerproduktion, adressering af klimaforandringer i forbindelse med landbrug, empowerment af kvinder i landbrug, øge muligheder for landdistrikterne.

Nestlé´s CSV Prize uddeles en gang om året ved Creating Shared Value Forum. Der er deadline for ansøgninger til prisen d. 31. marts. 2013.

Læs mere: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top