skip to Main Content

Veje til Ressourcedanmark

Mandag Morgen har d. 1. marts udgivet en ny bog om, hvordan Vi skal blive langt bedre til at udnytte velfærdssamfundets mange forskellige  ressourcer.

Bogen “Veje til Ressourcedanmark”, som Mandag Morgen netop har udgivet er et input i velfærdsdebatten, der viser, at Velfærdsdanmark er fyldt med ressourcer. Bogen er en samling af gode eksempler på, hvordan velfærden kan blive bedre, når den skabes lokalt og med borgerne ved roret. Bogen er samtidig inspiration til at blive endnu bedre til at bringe ressourcerne i spil.

Bogen er blevet på grundlag af erfaringerne fra projektet Ressourcedanmark, hvor Mandag Morgen i samarbejde med kommuner og organisationer over otte måneder har identificeret en række cases, der på hver sin måde indeholder eksempler på, hvordan ressourcer kan fremkomme på mange forskellige måder.

Læs mere: Klik her!

Download hele bogen “Veje til Ressourcedanmark”: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top