skip to Main Content

Tag Del

TAG DEL er Danmarks nye medie for aktivt medborgerskaber, hvor borgere, frivillige foreninger, offentlige institutioner og
virksomheder i fællesskab kan finde løsninger og gå sammen om at realiserer dem.

TAG DEL er udviklet af og er et selvstændigt projekt under KPH – Københavns projekthus, der er en forening og et projekthus for kulturelle og sociale iværksættere. Foreningens formål er at skabe rammer, udviklingsmiljøer og samarbejder, som understøtter sociale og kulturelle igangsættere. KPH og TAG DEL er en non-profit forening og er uafhængig af partipolitiske, religiøse og
kommercielle interesser.

Internetplatformen TAGDEL.dk er udviklet i samarbejde med virksomheden Aion, der er baseret på ideen om at styrke den demokratiske deltagelse i samfunds- og foreningsliv, gennem sammentænkning af demokratiske processer og nye teknologiske muligheder.

Formålet med platform, er ikke bare at gøre det muligt for mange flere at involvere sig i vores samfunds udfordringer og skabe ideer til bedre løsninger. Det er også realisere dem. Det er derfor vigtigt at læsningerne skabes i fælleskab, så vi hver især føler medejerskab og har lyst til at tage aktivt del når løsningerne skal realiseres.

Se platformen og TAG DEL: Klik her!

Læs mere om Tag Del projektet: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top