skip to Main Content

Samarbejde mellem socialøkonomiske virksomheder og boligselskaber

I England samarbejder socialøkonomiske virksomheder og boligselskaber mere end nogensinde før. Mange boligselskaber har enten startet deres egene socialøkonomiske virksomheder, køber varer fra lokale socialøkonomiske virksomheder eller laver gensidig kapacitetsopbygning med dem i lokalområdet.

Efter at The Social Value Act  d. 31. januar er trådt i kraft i England er det sandsynligvis en tendens som vil øges. For mange socialøkonomiske virksomheder vil lokale boligselskaber være en stor mulighed for nye kunder og vækst. The Social Value Act betyder at offentlige myndigheder skal tage hensyn til økonomi, sociale- og miljømæssige forhold i forbindelse med indgåelse af kontrakter om offentlig service.

For at sætte fokus på samarbejdet, og hvad der sker på området, afholder Social Enterprise UK  sammen med National Housing Association nu konferencen “Housing associations and social enterprises – working together for communities”.
Her er der bl.a. mulighed for at socialøkonomiske virksomheder kan få praktisk råd og vejledning om, hvordan man kommer i betragtning som samhandelspartner, juridisk rådgivning om kontraktindgåelse, råd om markedsføring og se best practise eksempler på joint ventures mellem socialøkonomiske virksomheder og boligselskaber.

Ved konferencen taler bl.a. minister for det civile samfund Nick Hurd og Caroline Mason fra Big Society Capital

Konferencen “Housing associations and social enterprises – working together for communities” afholdes d. 23 april 2013 i Inmarsat Conference Centre i London.

Læs mere: Klik her!

Se programmet: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top