skip to Main Content

The Social Investment Market

Saїd Business School ved University of Oxford har sammen med the Cabinet Office udgivet en ny rapport “The Social Investment Market: The Role of Public Policy in Innovation and Execution”.

Rapporten er blevet til på bagrund af et symposium som the Cabinet Office and the Saїd Business School afholdt i november sidste år.
Her var inviteret 70 ledere fra den sociale investerings sektor fra 10 forskellige lande til at diskutere de fremspirende offentlige partnerskaber, nye sociale financielle instrumenter og nyligt iværksatte regeringsinitiativer på området. I mødet deltog også Nick Hurt, Englands minister for det civile samfund og Jonathan Greenblatt special rådgiver for præsident Obama.

Rapporten peger på at England er ledende i forhold til en effektiv politik omkring socialøkonomiske virksomheder og sociale
investeringer. Måske ikke så overraskende da England jo var det første land til at implementere Social Impact Bonds, som social finansielt instrument. Social Impact Bonds ideen er nu begyndt at spreder sig til andre lande.
Ifølge rapporten har otte lande enten allerede implementeret Social Impact Bonds eller har vist interesse interesse i at udvikle dem. Det gælder Australien, Canada, Frankrig, Tyskland, Irland, Israel, Syd Korea og USA.

Læs rapporten: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top