skip to Main Content

Tips- og lottopuljen til særlige sociale formål

Tips- og lottopuljen til særlige sociale formål kan nu ansøges. Puljen er på 12 mio. kr., som organisationer, foreninger, grupper samt enkeltpersoner kan søge til projekter hvis målgruppe er mennesker med sociale problemer eller mennesker i en svær livssituation,

Det er hensigten med puljen, at den skal  være med til at styrke den samlede sociale indsats i samfundet gennem tilskud til frivilligt socialt arbejde i form af at støtte projekter, der styrker den frivillige ulønnede indsats, og forebygger og afhjælper sociale problemer.

Projektperioden skal ligge fra 1. juni 2013 – 31. maj 2014.

Læs mere: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top